vdveen productions

TAKES VIDEO TO A HIGHER LEVEL

• CreŽer exclusieve beelden


• Uniek in Nederland


• Nadruk op kwaliteitkwaliteit

Luchtopnames met als uitgangspunt professionele kwaliteit.


Luchtopnames vanuit een op afstand bestuurbare cameradrone zijn de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen. Het verschil tussen de kwaliteit van de verschillende drones waarmee verschillende bedrijven vliegen is groot te noemen. Graag leggen wij u op deze pagina uit waarom wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast besteden wij op deze pagina ook aandacht aan veiligheid, aangezien dit bij ons altijd voorop staat.Demping en stabilisatie

Onze cameradrone is volledig uit carbon vervaardigd en speciaal ontworpen om professionele luchtopnames te maken. De cameradrone is uitgerust met een camerastabilisatiesysteem welke ervoor zorgt dat de camera ten alle tijde horizontaal hangt en dat de gewenste hoek van de camera altijd behouden blijft. Het stabilisatiesysteem is verbonden aan een dempingsmechanisme dat alle trillingen afkomstig uit het frame tot het minimum beperkt. De bouw van de cameradrone hebben wij laten verzorgen door een internationale specialist op dit gebied.Live-view

De cameradrone is uitgerust met een Live-view systeem. Dit houdt in dat de beelden die worden opgenomen door de camera naar het grondstation worden verzonden. Zowel de piloot, cameraman en opdrachtgever kunnen op twee beeldschermen de beelden beoordelen en de juiste compositie bepalen.


Ervaring in video

In tegenstelling tot sommige andere aanbieders van luchtbeelden hebben wij wel de ervaring en de techniek in huis om elke video professioneel na te bewerken en monteren in onze studio voor het gewenste resultaat.


Onze camera's

Voor het filmen gebruiken wij een professionele filmcamera welke is uitgerust met een speciaal stabilisatiesyteem. Het balanced optical steadyshot system van Sony zorgt ervoor dat onnodige bewegingen of trillingen van de camera worden weggefilterd zonder in te leveren op kwaliteit. Wij filmen altijd in FULL HD en filmen in 50 fps.

Voor het fotograferen gebruikten wij een DSLR fotocamera van NIKON welk in RAW kwaliteit foto's maakt. Dit houdt in dat de foto in een hoge kwaliteit genomen wordt, en dat de foto achteraf kan worden nabewerkt in onze studio zonder op kwaliteit in te hoeven leveren. Daarnaast is onze fotocamera uitgerust met een Distance Shutter Control. Via dit systeem zijn wij in staat om tijdens het vliegen op afstand de camera te bedienen en de foto te maken.

kwaliteit

Onze cameraheli heeft als uitgangspunt professionele kwaliteit, waarmee dagelijks gewerkt kan worden:

Uit carbon vervaardigd
Live-view voor opdrachtgever en piloot
Piloot en cameraman op locatie
Dempingsmechanisme
Stabilisatiesysteem
Professionele camera's


veiligheid

Bij elke opname die wij maken met onze cameraheli ligt de nadruk op veiligheid:

Ervaren piloot
Verkennen van gebied
CreŽren safe zone
Tot windkracht 4 inzetbaar
Ingebouwde veiligheidssystemen
(GPS, ComingHome, Failsafe)
In onderhoud bij internationale dealer


vergunning

Wij zijn in het bezit van een vergunning voor het nemen van luchtopnames afgegeven door het ministerie van Defensie.


recent werk

Cimitec Betonrenovatie
Cimitec Betonrenovatie Cimitec Betonrenovatie
Fiets voor een huis
Fiets voor een huis Fiets voor een huis
Forte Sportswear
Forte Sportswear Forte Sportswear
wij werken voor

  • opdrachtgevers
  • opdrachtgevers
  • opdrachtgevers
  • opdrachtgevers
  • opdrachtgevers
  • opdrachtgevers